Select Page

Videoblog: deel 6 nieuwbouw HAN Engineering: lab embedded systems engineering en expertisecentrum Maakindustrie

Videoblog: deel 6 nieuwbouw HAN Engineering: lab embedded systems engineering en expertisecentrum Maakindustrie

In een aantal videos laten we de nieuwbouw van HAN Engineering zien. In deel 6 zien we het lab van embedded systems engineering en expertisecentrum Maakindustrie. Hugo Arends docent Embedded Sytems Engineering laat zien waar studenten mee bezig zijn: beeldherkenning. Frans de Jong manager Expertisecentrum vertelt kort waar het expertisecentrum mee bezig is. Tot slot zien we het speciale dak van het technopark dat begroeid is met sedum.Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This