Vanavond Live videostream van Greenovatorstour bij de HAN

Update: de live uitzending is teneinde. Zodra de video van de uitzending beschikbaar is zal ik die hier laten zien.

Vanavond kun je hier live kijken naar de Greenovatorstour van Minister Cramer bij de HAN.
Vanavond van 20.30 tot 22.00 uur (live op HAN TV), presenteert minister Jaqueline Cramer de Greenovator Tour, een dynamische en interactieve programma over duurzaamheid. Een reeks van duurzame activiteiten van studenten, docenten en afgestudeerden van de HAN en van jonge duurzame bedrijven in de regio worden in de spotlight gezet. Ook met het publiek gaat zij de discussie over ‘greenovation’ aan.

Verder gaat Cramer het gesprek aan met Gerard Berendsen, lector Total Quality Mangement. Het onderwerp is DOSIT: Duurzaam Ondernemen door Selectie van Innovatieve Technologieën.

Tot slot gaan 3 HAN-studenten ieder in een pitch van 2 minuten de zaal overtuigen van een door hen ontwikkeld duurzaam product, bijvoorbeeld een auto die 1 op 100 rijdt.
Tot slot leest HAN-student Michaela Hogenboom, jeugdvertegenwoordiger duurzame ontwikkeling bij de VN, een column over duurzaamheid voor.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This