Select Page

Vanavond Live videostream van Greenovatorstour bij de HAN

Update: de live uitzending is teneinde. Zodra de video van de uitzending beschikbaar is zal ik die hier laten zien.

Vanavond kun je hier live kijken naar de Greenovatorstour van Minister Cramer bij de HAN.
Vanavond van 20.30 tot 22.00 uur (live op HAN TV), presenteert minister Jaqueline Cramer de Greenovator Tour, een dynamische en interactieve programma over duurzaamheid. Een reeks van duurzame activiteiten van studenten, docenten en afgestudeerden van de HAN en van jonge duurzame bedrijven in de regio worden in de spotlight gezet. Ook met het publiek gaat zij de discussie over ‘greenovation’ aan.

Verder gaat Cramer het gesprek aan met Gerard Berendsen, lector Total Quality Mangement. Het onderwerp is DOSIT: Duurzaam Ondernemen door Selectie van Innovatieve Technologieën.

Tot slot gaan 3 HAN-studenten ieder in een pitch van 2 minuten de zaal overtuigen van een door hen ontwikkeld duurzaam product, bijvoorbeeld een auto die 1 op 100 rijdt.
Tot slot leest HAN-student Michaela Hogenboom, jeugdvertegenwoordiger duurzame ontwikkeling bij de VN, een column over duurzaamheid voor.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This