Select Page

Fotoblog: Greenovatorstour Minister Cramer bij HAN

Gisteravond had ik op de valreep nog een livestream van de uitzending van de Greenovatorstour bij de HAN te pakken. Dus heb die gelijk maar even op Arnhem Direct en CoolRegion aangeboden. Mooi toch dat zoiets dan binnen 5 minuten is geregeld. Na nog wat prutsen met code (het bleek een breedbeeld uitzending te zijn) was er dan toch beeld van HAN TV van minister Cramer en haar Greenovatorstour bij de HAN.
Hieronder tref je wat foto’s aan van die avond. De video komt later en wellicht dat de uitzending ook nog ergens komt te staan. Dan zal ik die in de stream plakken.


Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This