Select Page

2 oktober opening nieuwbouw HAN Applied Sciences

Opening
Vrijdag 2 oktober openen de Hogere Laboratoriumopleidingen van de HAN en de Middelbare Laboratoriumopleidingen van de ROC’s Rijn IJssel (Arnhem) en De Leijgraaf (Oss) het vernieuwde gebouw in Nijmegen.


Middelbaar en Hoger Laboratoriumonderwijs
In de nieuwbouw komt een groot deel van het middelbaar en hoger laboratoriumonderwijs uit de regio Arnhem, Nijmegen en Oss en het HAN BioCentre onder 1 dak samen. De openingshandeling wordt in bijzijn van bestuursvoorzitters van de drie onderwijsinstituten, verricht door MKB-Nederland voorzitter, Loek Hermans.

Meer mogelijkheden voor samenwerking
De nieuwe situatie biedt meer mogelijkheden tot samenwerking. Bedrijven krijgen gemakkelijker toegang tot de onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten van de HAN en tot de expertise van zowel HLO- als MLO-studenten. Voor bedrijven wordt het op die manier ook interessanter om actief mee te denken over het onderwijsaanbod en zelf bijdragen te leveren in de vorm van gastcolleges, projecten, stages en assessments.

Ik zal er bij zijn en er later verslag van doen in de vorm van een foto- en videoblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This