Select Page

Live videostream van opening studiejaar

Ruimte voor duurzaamheid
Als het allemaal gaat lukken, dan wil ik hier woensdagmiddag 2 sept. a.s. de Opening van het nieuwe studiejaar van de HAN live uitzenden. Minister Cramer is dan gastspreker. De opening staat in het teken van Ruimte voor duurzaamheid.

Videostream

Ik laat dan een uitzending van HAN.TV hier binnen komen, zodat geinteresseerden mee kunnen kijken. Waarschijnlijk zal de video o.a. ook op de site van CoolRegion en R26 te zien zijn. Het programma vind je hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This