Select Page

Fotoblog: Introductiekamp HAN Embedded Systems Engineering

Vandaag was ik in Gendringen in de Achterhoek. Wat is het daar mooi! Ik was nog nooit in die richting geweest en weet nu al dat ik daar nog eens terug ga. Wat een natuur, wat een rust. Maar goed, daar gaat deze weblogposting helemaal niet over.

Ik was namelijk uitgenodigd door Jos Roulands van HAN Embedded Systems Engineering om even te komen kijken bij de introductie van de 1e jaars. En dat was dus in Gendringen. In het openluchttheater Engbergen. Heerlijk afgelegen in de bossen en daarvoor mooie weiden en verre gezichten. Ik maakte er natuurlijk even wat foto’s die je hieronder vindt. De video komt ook nog. Lachen is dat om die gasten zo bezig te zien 😉Link naar online fotoset.

Voor de liefhebbers staat er ook nog een fotoset met meer dan 600 foto’s online van Peter van der Jagt, docent HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This