Select Page

Fotoblog: introductiekamp HAN Elektroechniek

Ik was er zelf niet bij, maar gelukkig heeft Peter van der Jagt, docent van de HAN deze foto’s gemaakt van het introductiekamp van HAN Elektrotechniek. Hij schoot me aan en vroeg of het interessant was wat foto’s en video’s te uploaden. Leuk dat hij zo mee denkt. En natuurlijk is het goed dat deze foto’s online staan. Want als student wil je ze graag zien. En daarnaast is het interessant voor toekomstige studenten om een beeld te krijgen van een introductie. Een korte video-impressie zie je in een volgende posting.

Hieronder de fotoshow van Peter.
Update: Constant Raes, docent bij HAN Elektrotechniek leverde ook nog een complete set foto’s aan. Leuk! Je ziet die dus ook hier in deze fotoshow.


Link naar de foto’s online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This