Select Page

HAN studenten winnen Civiel Award

civiel award hanStudenten van Civiele Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hebben met hun project Brug naar Duurzaamheid de Civiel Award van Vitae gewonnen.
Hieronder de jurywaardering. De foto’s staan ook al online.

 

 

"Volgens de studenten Patrick Morren en Rob Hendriks zijn er in de Grond, Weg en Waterbouwsector diverse projecten waar duurzaamheid als opportuun punt naar voren komt. Belangrijk omdat ook de GWW-sector haar steentje moet bijdragen aan het tegengaan van het uitputten van grondstoffen en de milieuvervuiling. Er is in de sector echter geen duidelijke toetsingsmethode om projecten een score te geven qua duurzaamheid. Een methode om duurzaamheid van projecten in de sector te meten is nodig. Deze meetmethode is door de studenten ontwikkeld. Voor het direct kunnen aflezen van de score qua duurzaamheid is een figuur ontwikkeld. In het project is gekozen een Kompas te hanteren, waarin alle toetsonderdelen gehanteerd zijn. De uiteindelijke toetsingmethode is een globale uitwerking van een mogelijkheid om GWW-projecten een beoordeling te geven qua duurzaamheid. "Een met een heldere visie en passie geschreven opdracht, dat het belang van duurzaamheid in de civiele techniek onderstreept en vorm geeft. Het Kompas is een dynamisch document dat een lans breekt voor duurzaamheid in de sector " aldus de jury."
(perbericht Vitae)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This