Select Page

Fotoblog: eerste paal van nieuwbouw HAN Engineering

Nog wat foto’s uit de oude doos van de HAN. Het betreft hier de eerste paal die de grond in ging van de nieuwbouw van HAN Engineering en we zien het eerste grondwerk. Het puinafval wordt ter plaatse fijgemalen om dienst te doen als ondergrond voor de bouwwegen.
Mooi om dat hier even te bloggen en die momenten vast te leggen. Want ik kreeg al reacties van HAN-collega’s die zich al niet meer konder herinneren wat er heeft gestaan op de plek van de nieuwbouw. Voordat je het weet ben je het vergeten. Maar dat is niet erg. Je kunt met deze fotoset en de vorige fotoset van het oude gebouw zelf nog even terug kijken hoe het was 😉
Volgens mij zijn er ook nog ergens foto’s van de sloop. Maar die komen dan later.Naar de foto’s online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This