Select Page

Dagboek HAN’ds On Eco Tuktuk Final Battle in India 3

Deel 3 van het dagboek van de HAN studenten HTS Autotechniek in India.

10 Juli

Dagboek_HAN'ds_On_Eco_Tuk_India_deel_3 Zoals al verwacht werd, waren er diverse onderdelen benodigd om te tuk weer in originele staat te krijgen.. Gewapend met een onderdelenlijst en met behulp van drie vrijwilligers (SRM studenten) is het TC team naar het centrum van de metropool Chennai afgereisd, wat 35 km is en ongeveer 1.5uur in beslag neemt. Pas dan besef je compleet in wat voor ander land je terecht gekomen bent.. Alles duurt lang en de chaos is compleet! Gelukkig wisten de vrijwilligers goed de weg, spraken zij de regionale taal "Tamil" en wisten zij de juiste winkeltjes te vinden. Dit resulteerde aan het eind van de dag in vermoeide benen, veel zweet, viezigheid, nieuwe impressies en oh ja, ook alle benodigde onderdelen.

Het CB team heeft deze dag geploeterd met het proberen te installeren van een spanningsregelaar die uiteindelijk de strijd verloren heeft en stuk ging.. Tegenslag! Hoort erbij… Alleen als dan vervolgens tijdens het testen de koppeling ook kuren begint te vertonen wordt het serieus spannend. Jeroen geeft aan dat het blok door de vele ‘back fires’ tijdens het test proces ook zijn beste tijd gehad heeft. Nadenken over een oplossing dus.. Maar eerst ontspanning na een drukke eerste stint!

Frank Schouten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This