Select Page

Dagboek HAN’ds On Eco Tuktuk Final Battle in India 2

Deel 2 van het dagboek van onze HAN jongens in India.

9 Juli

Dagboek_HAN'ds_On_Eco_Tuk_India_deel_1 2 Deze dag stond in het teken van het weer oplappen van de tuk, wat inhield het weer aan de praat krijgen van de motor, de lekke band reparen en het vinden van een zelf geknutseld luchtfiltertje. Zowel de TCers als de CBers hebben als een team binnen een dag de tuk weer ‘up and running’ gekregen. Alle werkzaamheden worden hier naast het tekort aan goed gereedschap, ook zwaar vertraagd door allerhande Indiërs die willen weten wat wij hier aan het doen zijn.. Opvallend is de interesse voor het MAS traject van de HAN waaraan veel studenten deel willen nemen! Als enige struikelblok wordt hier opgemerkt de hoge kostprijs…. Tevens gooien we hoge ogen door het veelvuldig op en neer rijden met onze tuk tuk en het ‘ afstellen’ wat Jeroen, Bernard en de laptop midden op straat doen.

Frank Schouten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This