Select Page

Dagboek HAN’ds On Eco Tuktuk Final Battle in India 2

Deel 2 van het dagboek van onze HAN jongens in India.

9 Juli

Dagboek_HAN'ds_On_Eco_Tuk_India_deel_1 2 Deze dag stond in het teken van het weer oplappen van de tuk, wat inhield het weer aan de praat krijgen van de motor, de lekke band reparen en het vinden van een zelf geknutseld luchtfiltertje. Zowel de TCers als de CBers hebben als een team binnen een dag de tuk weer ‘up and running’ gekregen. Alle werkzaamheden worden hier naast het tekort aan goed gereedschap, ook zwaar vertraagd door allerhande Indiërs die willen weten wat wij hier aan het doen zijn.. Opvallend is de interesse voor het MAS traject van de HAN waaraan veel studenten deel willen nemen! Als enige struikelblok wordt hier opgemerkt de hoge kostprijs…. Tevens gooien we hoge ogen door het veelvuldig op en neer rijden met onze tuk tuk en het ‘ afstellen’ wat Jeroen, Bernard en de laptop midden op straat doen.

Frank Schouten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This