Select Page

Dagboek HAN’ds On Eco Tuktuk Final Battle in India 5

Even het laatste deel van de ervaringen van de HAN studenten in India.

13 Juli

Dagboek_HAN'ds_On_Eco_Tuk_India_deel_5] Het weekendje weg had de technische problemen aan de tuktuk helaas niet weg genomen en moest er een plan komen om de battle niet in gevaar te brengen. Na kort overleg is besloten dat de TCers + Gholam opnieuw Chennai in te sturen om met de Mission Impossible: een nieuwe motor te scoren. Dit is lastig, omdat deze niet zonder geldig registratie bewijs van de tuktuk geleverd mogen worden en dat ze enkel bij Bajaj besteld kunnen worden tegen 3 weken levertijd. Maar door excellent denkwerk en hulp van de door ons Dagboek_HAN'ds_On_Eco_Tuk_India_deel_6 ingehuurde tuktuk-rijders, kwamen wij op het idee een complete motor nieuw te laten assembleren in de "tuktuk beunstraat" , iedereen wist wie wij waren, wat we kwamen doen en waarom. Kortom heel Chennai op zijn kop! De overige CBers hebben hun dag gevuld met het werken aan de tuktuk en het plaatsen van booster 2 die ons tuk nog beter regelbaar gaat maken-

Frank Schouten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This