Select Page

Dagboek HAN’ds On Eco Tuktuk Final Battle in India 4

Weer een update van de HAN Studenten in India.

11/12 juli

Dagboek_HAN'ds_On_Eco_Tuk_India_deel_4 Gezien het feit dat het "high tech" lab van de SRM praktisch het gehele weekend gesloten is, leek het iedereen (alle battle teams) een goed idee een uitstapje te maken naar Pondicherri (leuk badplaatsje in het zuid/oosten van India). Na 120 km in een record tijd van 4 uur te hebben afgelegd arriveerde het gezelschap op het strand al daar. Na hevig speurwerk stonden wij oog in oog met de boom/blokhut die door moest gaan als slaapplaats. In vogelvlucht had iedereen zijn ‘ Speedo’ aangetrokken en kon de waterpret beginnen. Na een paar bijna zelfdodingen van Indiers door verdrinking, zwemmen is toch iets dat je moet leren!, hebben wij een hapje gegeten in het centrum. De avond hebben wij afgesloten met een gezellig kampvuur en wat biertjes op het strand. Na een korte nacht zijn wij onder begeleiding van onze Indische vrienden naar "paradise beach" (mooiste strand van de regio) gegaan, om vervolgens terug naar de SRM University te keren en Gholam een warm welkom te heten die inmiddels (na enige tijd zoek te zijn geweest) reeds gearriveerd was op de campus van zijn reis uit Nederland.

Frank Schouten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This