Select Page

Videoblog: Techniekspellen voor de basisschool

Hieronder tref je de 4 video’s aan van de demo’s die studenten Embedded Systems Engineering van de HAN gaven. Ze demonstreren hun techniekspel voor de basisschool. Heel leuk al die vondsten. Er is nodige techniek toegepast in de spellen en uiteraard hebben ze dat zelf moeten bedenken, inkopen en bouwen. Verrassende resultaten leverde dat op!

Als je met je muis over de video gaat dan zie je de andere video’s onderin staan en je krijgt links en rechts een knop om verder te bladeren naar de volgende video.

Naar de afspeellijst in YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This