Select Page

Videoblog: HAN Embedded Systems: robot

Videoblog: HAN Embedded Systems: robot

Altijd leuk om bij eindpresentaties te zijn vind ik. Dan zie je wat studenten hebben weten te presteren. Het is dan een zenuwachtig gedoe, want tja er zitten natuurlijk een hele batterij aan docenten bij. En stel je voor dat het niet goed is; dan moet je toch een gedeelte van je studie opnieuw doen.
Daarom hebben de studenten natuurlijk hun beste beentje voorgezet. Ze laten niets aan het toeval over en alles wordt nog eens getest.
Hieronder een video impressie van project 5 van Embedded Systems Engineering, waar ik al eerder de foto’s van blogde. Ze waren bezig met een robot.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This