Select Page

Videoblog: HAN Ecomarathon – de wedstrijd

Videoblog: HAN Ecomarathon – de wedstrijd

Prachtig weer, gepassioneerde mensen, enthousiaste studenten, een mooi circuit en de wil om het beste uit je voertuig te halen. Zomaar wat ingredienten van een heerlijke middag in Lelystad op het Midland Circuit met de studenten van HAN Auotmotiive. HTS Autotechniek studenten lieten er zien hoe hun bedacht, ontwikkeld en gebouwd voertuig met 1 liter benzine toe in staat was. Waarbij veiligheid  en andere technische eisen ook een rol speelden. Zie en geniet van de activiteiten. Ik deed dat in ieder geval.

Hoe ver kun je rijden op 1 km? Vandaag de wedstrijd. En al eerder de presentaties en de voertuigconcepten te vinden onder het label ecomarathon.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This