Select Page

Videoblog: eindpresentatie Beschermd Wooncomplex

Ik mocht bij een presentatie zijn van HAN Bouwkunde studenten die met deze presentatie konden afstuderen. Je ziet de studenten hieronder aan het woord over een heel interessante project, nl. een beschermd wooncomplex in Doetinchem. Uitgebreid onderzoek, mooie ontwerpen en prima argumenten laten zien hoe je zoiets aan pakt.
Aangezien de complete video meer dan 30 minuten is, nu geen YouTube video, maar Vimeo. Je kunt hem ook fullscreen bekijken door op het icoontje rechtsonderin te klikken.

Eindpresentatie Beschermd Wooncomplex from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This