Select Page

Uitzicht Achmeatoren en fragment presentatie

Uitzicht Achmeatoren en fragment presentatie

Voordat we aan de presentatie over nieuwe media voor woordvoerders van Achmea begonnen werden we ontvangen op de bovenste verdieping van het hoogste gebouw van Leeuwarden. Op de 26e verdieping hadden we een prachtig uitzicht over de stad en konden we Ameland zien liggen. Werkelijk adembenemend. Dus snel even een videootje gemaakt met mijn blogcam.


Bekijk video op YouTube

Daarna maakte mijn buurman even een shot met mijn blogcam tijdens de presentatie en het eten van Oranjekoek 😉


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Tom

  Inderdaad een fantastisch uitzicht en een heel bijzondere en leuke middag gehad. Aardig om te merken was bijvoorbeeld de aanvankelijke scepsis over Twitter (‘wat moet je met al dat persoonlijke’) die veranderde toen in het zoekveldje het woord ‘Achmea’ werd ingevoerd: Oh? Wordt er dit over ons geschreven? Moeten we hier iets mee?
  Tom

  Antwoord
 2. Bertwin

  Was goed om kennis met elkaar uitgewisseld te hebben. Zeker aan te raden! #Achmea

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This