Select Page

Presentaties bij HAN VDO

Ik was vandaag de hele dag bij HAN VDO. Wat een prachtig pand aan de Berg en Dalseweg en wat een fijne ambiance en aardige mensen,
Ik mocht daar in de ochtend wat vertellen aan post-HBO studenten VO Innovatie over nieuwe media. Daarin hebben we o.a. met Twitter gewerkt en heb ik ze blogs laten zien e.d. Leuk zoals de mensen reageerden. En mooi dat veel Twittervrienden reageerden toen ik ging Twitteren 😉 De monden van de mensen vielen open van verbazing. Prachtig
De presentatie staat al online.

In de vroege avond mocht ik nog een grote groep van VDO medewerkers een verhaal vertellen over nieuwe media. En zoals ik meestal doe vertel ik daar vooral over mensen en veranderingen. Ik probeer daar de persoonlijke, maatschappelijke, culturele en sociale context te koppelen. Altijd mooi om te zien hoe mensen reageren. Of in de weerstand of vol met herkenning en borrelend met ideeen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Jan Nouwen

    Goeie presentatie. Een boodschap van het onvermijdelijke. Ik zag en zie om mij heen enthousiasme, verwarring, onzekerheid en creativiteit.
    Balletje rolt.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This