Select Page

Fotoblog: HAN Ecomarathon – de wedstrijd

Eerst de foto’s maar eens bloggen. De video komt later. In deze foto-impressie zie je HAN studenten Autotechniek die vandaag hun voertuig op het circuit konden testen. En niet alleen dat, er was ook een wedstrijd, nl. wie er het meeste km kon maken op 1 liter benzine. En dat dat zuinige voertuigjes waren die de studenten zelf bedacht en gebouwd hadden bleek wel. Ik zag een team dat met 1 liter maar liefst meer dan 230 km kon rijden! Wew!
Een mooie set foto’s voor de autoliefhebbers, sleutelaars en andere hobbyisten. En natuurlijk voor mensen die duurzaamheid een warm hart toedragen.
De presentaties, foto’s en video’s van de concepten en de voertuigen vind je onder de tag ecomarathon
De video levert ook leuke beelden op 😉Naar de fotoset.

Update:
Nog meer foto’s vind je hier, hier en hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Ton

  Dag Hans,
  Mooie foto’s
  Groet,
  Ton

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This