Select Page

Videoblog: wat is HAN ecomarathon?

Videoblog: wat is HAN ecomarathon?

Afgelopen donderdag was ik bij HTS Autotechniek te gast om de presentaties bij te wonen van de voertuigen van de ecomarathon wedstrijd. Maar wat is dat nu eigenlijk dat ecomarathonproject. Docent Zwart legt het ons even kort uit en ondertussen zie je al enkele voertuigjes. In volgende weblogs komen vervolgens 3 groepen aan het woord die hun voertuigen laten zien en over hun concept vertellen. Al eerder presenteerden ze hun theoretisch concept.

 


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This