Select Page

Videoblog: presentaties Tuimelhuis

Zo en dan nu de presentaties van de duo’s van HAN Pabo en Bouwkunde. Ze presenteren beide hun herontwerp van het Tuimelhuis, een demontabel techniekhuisje voor de basisschool.
Bekijk hun inventieve ontwerpen maar eens. Ziet er heel leuk en doordacht uit. Wel 2 totaal andere huisjes, maar mooie concepten. De genodigde waren heel enthousiast. Leuk ook om te zien dat 1 van de duo’s ook in ging op het idee van duurzaamheid en daar in de presentatie aandacht aan besteedde.
De moeite waard om te bekijken.

Het Tuimelhuis from Hans Mestrum on Vimeo.

Het Tuimelhuis 2 from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. janien

    Wow! Proficiat aan beide duo’s! Fijn, dat ik mee mag kijken, dankzij Hans-on-Experience!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This