Select Page

Videoblog: interview met projectleider Prautotype003

Videoblog: interview met projectleider Prautotype003

Een tijdje terug had ik een interview met Hendrik Jan Kort, projectleider van het Prautotype003 project. Hij vertelt over het project en leidt ons rond door de werkplaats. De video is van ongeveer 3 maanden geleden, dus de auto ziet er nu natuurlijk nog veel mooier uit. Maar doordat er beelden in zitten die RTL7 nog niet had uitgezonden kan de video nu pas online.
Om dat het interessant genoeg is om even mee te kijken bij HTS Autotechniek van HAN Automotive zet ik hem hier toch even neer. Het schema van de uitzendingen van RTL7 vind je hier.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This