Select Page

Videoblog: HAN ecomarathon voertuigjes deel 1

Videoblog: HAN ecomarathon voertuigjes deel 1

Na het maken van een concept, het bedenken van toepassingen, het maken van berekeningen en tekeningen was het nu tijd voor het presenteren van de voertuigen waarmee straks de ulra-zuinigheidsrace gedaan gaat worden. Nog niet helemaal af, maar toch. We kregen al een aardig inzicht in wat het gaat worden. Leuk om nu de vertaalslag van al het denk- en onderzoekswerk vertaald te zien in een heus voertuig. Dit is de eerste in een serie van 3 video’s. De presentatie was nog wat langer (15 min) maar vanwege YouTube limiet door mij terug gebracht naar ongeveer 7 min.

 


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This