Select Page

Videoblog: duurzamere beton maken

Videoblog: duurzamere beton maken


Bekijk video op YouTube

In deze video zie je een groep studenten van HAN Civiele Techniek aan de slag met een mengsel. Ze gaan beton maken en doen dat op verschillende manieren. Zo proberen ze diverse samenstellingen uit. Dit om het beton duurzamer te maken. Uiteraard moet het beton nog wel de kwaliteit hebben die nodig is voor een bepaalde toepassing. Denkwerk en de nodige creativieit dus. Over een paar weken film ik het resultaat, want dan gaan ze de monsters testen.
Foto’s heb ik al eerder geblogd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This