Select Page

Symposium HAN Automotive op weg in duurzaamheid

Duurzaamheid
28 mei houdt HAN Automotive een interessant symposium over duurzaamheid. Aan bod komen  o.a. Hymotive (aan waterstof gelieerde projecten), Weight Optimized Vehicle Design en zal TNO een lezing houden over cradle to cradle. In diverse parallelsessies kan het thema verder uitgediept worden. Het symposium wordt georgaiseerd door het Applied Research Laboratory-Automotive (ARL-A) dat samen met de lectoraten Mobiliteitstechnologie en Voertuigmechatronica en de opleiding HTS-Autotechniek HAN Automotive vormt.

Sfeerimpressie
Uiteraard zal ik er bij zijn om er een sfeerimpressie van te maken met video en foto’s.

Uitnodiging
Hieronder tref je het uitgebreide programma aan en de mogelijkheid je in te schrijven.Het seminar staat ook in Upcoming en LinkedIn Events.


Uitnodiging HAN Symposium 2009: HAN Automotive op weg in duurzaamheid Uitnodiging HAN Symposium 2009: HAN Automotive op weg in duurzaamheid Hans Mestrum

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This