Select Page

Symposium Gezondheidszorgtechnologie

Vrijdag 5 juni is er een interessant symposium over gezondheidstechnologie van Alysis, waarin HAN Techniek participeert.
Het symposium richt zich op de combinatie van technologie en ICT en is vooral bedoeld voor het management (medische technologie) van de ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en revalidatiecentra in Nederland. Opleiders van onderwijsinstellingen in de sector zorg en (oud)studenten van de opleiding gezondheidszorgtechnologie (HAN) zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Hieronder zie je het zeer interessante programma. Staat ook in LinkedIn Events en Upcoming.


Symposium Zorgtechnologie: meer dan de eindjes aan elkaar knopen Symposium Zorgtechnologie: meer dan de eindjes aan elkaar knopen Hans Mestrum

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This