Select Page

Symposium Gezondheidszorgtechnologie

Vrijdag 5 juni is er een interessant symposium over gezondheidstechnologie van Alysis, waarin HAN Techniek participeert.
Het symposium richt zich op de combinatie van technologie en ICT en is vooral bedoeld voor het management (medische technologie) van de ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en revalidatiecentra in Nederland. Opleiders van onderwijsinstellingen in de sector zorg en (oud)studenten van de opleiding gezondheidszorgtechnologie (HAN) zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Hieronder zie je het zeer interessante programma. Staat ook in LinkedIn Events en Upcoming.


Symposium Zorgtechnologie: meer dan de eindjes aan elkaar knopen Symposium Zorgtechnologie: meer dan de eindjes aan elkaar knopen Hans Mestrum

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This