RSS feed van een categorie in Movable Type 4.25

Deze blogposting bracht me op het idee. Maar toen ik het uitvoerde bleek ineens alle categorieen te verwijzen naar de webfeed in plaats van de categorie zelf. Niet de bedoeling natuurlijk. Door de code wat aan te passen is het gelukt. Hieronder de stappen:

1. kopieer de atom.xml naar een nieuwe entry-listing template en noem die bijv. Category RSS
2. Voeg bij template opties het pad toe waar de feeds naar toe moeten bij publiceren. Zoiets als:

/webfeeds/rss-<$MTArchiveCategory dirify= 1 $>.xml

3. In de Category Archive template kun je dan na:

<mt:IfNonZero tag="mt:CategoryCount">
<li class="widget-list-item">

een feedicon met het pad naar de feed opnemen:

<a href="<MTBlogArchiveURL>/webfeeds/rss-<MTArchiveCategory dirify= 1 $>.xml"><img src=http://www.hansonexperience.com/my_weblog/files/feedicon.png alt="<MTArchiveCategory> Category RSS feed" />
</a>
4. Na publicatie heb je een lijst met links naar de categorieen en een feedicon ervoor met de link naar de webfeed/rss feed.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This