Select Page

Presentatie nieuwe media bij YOBsociety

Vanmiddag had ik een presentatie in Nijmegen bij de ABNAMRO. Zo’n kleine 70 deelnemers waren aanwezig. De meeste jonge ondernemers van YOBsociety, maar ook enkele HAN collega’s. Natuurlijk ging het over nieuwe media en dan met name de culturele, maatschappelijke en persoonlijke aspecten die daar bij horen.
Een erg aandacht gehoor was het en ik zag veel tekenen van herkenning. Was leuk om te doen. In de pauze en na afloop nog meningen uitgewisseld en genetwerkt. Ik hoorde dat diverse mensen vanavond mijn weblog eens gaan bezoeken en zelf ook eens gaan kijken hoe het allemaal werkt. Voor de liefhebbers, mijn twitternaam is: hansmestrum.
De presentatie vind je hieronder. Laat hieronder even horen wat je van de presentatie vond als je er vanmiddag was. Reacties van anderen op de sheets zijn natuurlijk ook welkom.

Naar SlideShare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Dhrzwall

  Prima presentatie, ik heb altijd geblogged. Toen het nog niet zo hip was… standaard 1000 unieke bezoekers per dag en een leuke bij verdienste aan affilatie… je presentatie heeft ertoe bijgedragen dat ik weer ga bloggen, vanuit het niets opstarten 🙂
  Binnenkort te volgen op http://www.dhrzwall.nl (schermnaam ofc)
  Nu al te volgen op twitter.com ( dat is wel geheel nieuw voor me. )
  Groeten

  Antwoord
 2. Sander

  Interessante presentatie! Het gaf me een goed beeld van wat veranderingen in de maatschappij zijn op dit gebied.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Goed bezig! Nu nog de reactiemogelijkheden aan zetten op je blog en je bent helemaal in de lucht.
  Ik zag dat je het filmpje ook gebruikte 😉
  Misschien trouwens leuk mijn presentatie te embedden?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This