Podcast: Masterclass Hermann Scheer

hermann scheer masterclass (212)

Hieronder tref je de integrale podcast (audio) aan van de prachtige presentatie van Hermann Scheer over duurzame energie.

Ik geef toe, het geluid is niet wat je hoopt, maar goed genoeg om als je interesse hebt te beluisteren. Authenticiteit rules! Ik heb in ieder geval net ook weer geboeid geluisterd. Mijn conclusies: we moeten doen en niet praten, we moeten niet voor een verbetering gaan, maar 100% anders gaan denken en vooral doen voor wat betreft ons gebruik van de aarde. We laten ons teveel leiden door geld. Kleinschalige initiatieven worden de grond in geboord. De Shell initatieven zijn pure PR. 100% verandering en anders helpt er niks.

Luister naar Hermann Scheer waarom de industrie het niet doet (zoals Shell), waar de uitdagingen liggen en waarom het fundamenteel anders moet en niet zomaar een beetje.

Let op: hij schopt heilige huisjes omver, maar ik ben blij dat er mensen zijn (op dat niveau) zoals hij die dat durven zeggen en doen. De aanwezigen in de zaal bij Dudok werden in ieder geval geraakt door zijn verhaal. En ja, nu niet wegkruipen in het alledaagse (de 80% comfortzone) als je wilt. Maar ga op pad, start bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld zonne- en windenergie. Maar start lokaal.

Ik hoorde tijdens de masterclass al start-ups en ideeen voor deze radicale omwenteling in ons denken. Die video komt laten. Evenals de masterclass zelf.

Wow ik heb genoten!

Advies: zet je luidsprekers wat harder.

http://www.hansonexperience.com/podcasts/hermannscheer.mp3

(download mp3, 58 min 56 mb)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This