Select Page

Message to self: to-do in MT4.25

Even een lijstje van zaken die ik nog moet doen in Movable Type 4.25 voordat ik mijn blog update. Ik wil nl. eerst alle zaken die ik straks nodig heb/wil zien installeren en instellen en daarna opslaan als file zodat ik daarna al die templates niet nog eens uit hoef te vinden. In mijn testblog waarin ik alle content van mijn huidige blog heb geimporteerd kan ik nu lekker uitproberen zonder dat jullie (en ik) er hier last van hebben. Wel zo makkelijk.
Dit wil ik nog doen (zal nog wel wat bijkomen schat ik):


Technorati tags in blogpostings
Widgets zijkant: stats feedburner, twitter counters ibsn postrank
about pagina
context pagina
zijkolommen varieren per archief
homepage 5 postings + more
action stream feed
seo in html banner: metatags keywords
tagcloud op archiefpagina’s
lettertype tagcloud op homepage
disclaimer
printversie
pda/mobile versie
navigatie berichtenpagina – next/previous of words=….
lightbox plugin
plugins action stream: blip.fm 
flickr action stream
collating action stream
microfeed comments
categorie feeds
ror.xml
404 error page
sitemap.xml
lettertype postingheader kleiner
banner titel aanpassen?
favicon
Widgets: awstats widget LinkedIn a box voor about pagina Add this snap
rss feed zoekformulier
rss feed tagspagina  
foto commenter bij reacties
plaatje kalender bij datum voor berichten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This