Select Page

Herstel, het was een ander foutje in CSS Mid-century

Afgelopen dinsdag schreef ik een posting over een fout in de CSS van Mid-century template set van Movable Type 4.25. De extended entry layout (het stukje na de Verder lezen optie) was nl. niet correct. Maar dit ligt niet aan de code die ik toen meldde.
Het ligt nl. aan het feit dat de asset-more class niet gedefinieerd is in de CSS van Mid-century screen.css template. Deze class zorgt voor de opmaak van het stukje. Inmiddels heb ik het een en ander uitgetest en de juiste code in dat bericht vermeld. De oude code heb ik laten staan en doorgestreept, zodat je eventueel als je het gewijzigd hebt weer terug kunt zetten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This