Select Page

Hermann Scheer, spreker tijdens HAN Creative Masterclass in VPRO Tegenlicht

In onderstaande uitzending laat VPRO Tegenlicht zien dat een zonne-economie veel dichterbij is dan we denken. Volgend jaar al rollen er GigaWatts aan zonnecellen van de lopende band. De industrie heeft de technologie onder de knie en de machines staan klaar.

Hoe wordt Arnhem-Nijmegen de meest duurzame energieregio van Nederland?
In deze uitzending horen en zien we Hermann Scheer aan het woord, de Duitse Al Gore. Hij is spreker tijdens de HAN Creative Masterclass vanavond en morgen heeft hij een speciale en exclusieve ontmoeting in Dudok met een aantal mensen uit de regio en enkele topstudenten duurzame energie over de vraag hoe van Arnhem-Nijmegen de meest duurzame energieregio van Nederland te maken.

Ik mag daarbij aanwezig zijn en zal daar video-opnames maken en foto’s. Dus later meer.
Launch in external player

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This