Select Page

Heb je foto’s gemaakt op de Techniekdag Arnhem?

Fotopool
Als jij foto’s hebt gemaakt tijdens de Techniekdag in Arnhem is wel misschien wel leuk als je ze wilt toevoegen aan de fotogroep Techniekdag. Je moet dan wel een account aanmaken bij Flickr, maar dat is gratis. En dan staan je foto’s ook gelijk online zodat je ze door kunt sturen via een link naar anderen. Handig!
Mocht je het zelf niet willen doen, maar mogen wij (de HAN) je foto’s wel online zetten, dan kun je ze me sturen via email (let op het emailadres 😉 ). Dan zetten wij ze voor je online en in de fotopool.

Scratchday
Als je foto’s hebt van de Scratchworkshop bij de HAN stand dan houden we ons ook aanbevolen. Je kunt ze in de speciale fotogroep van Scratchday zetten of ze ook naar mij sturen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This