Select Page

Heb je foto’s gemaakt op de Techniekdag Arnhem?

Fotopool
Als jij foto’s hebt gemaakt tijdens de Techniekdag in Arnhem is wel misschien wel leuk als je ze wilt toevoegen aan de fotogroep Techniekdag. Je moet dan wel een account aanmaken bij Flickr, maar dat is gratis. En dan staan je foto’s ook gelijk online zodat je ze door kunt sturen via een link naar anderen. Handig!
Mocht je het zelf niet willen doen, maar mogen wij (de HAN) je foto’s wel online zetten, dan kun je ze me sturen via email (let op het emailadres 😉 ). Dan zetten wij ze voor je online en in de fotopool.

Scratchday
Als je foto’s hebt van de Scratchworkshop bij de HAN stand dan houden we ons ook aanbevolen. Je kunt ze in de speciale fotogroep van Scratchday zetten of ze ook naar mij sturen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This