Select Page

HAN Techniek op de Techniekdag: wat gaan we doen?

Ik vroeg Mieke de Vries om een omschrijving van wat de HAN op de Techniekdag gaat doen. Ik kreeg deze aankondiging. Dat belooft een interessante dag te worden zaterdag.
"Aanstaande zaterdag 16 mei staan we (faculteit Techniek) met onze stand op de techniekdag in Arnhem. En dit keer staan we er niet alleen als Faculteit Techniek, maar samen met de Pabo.
Bij onze stand laten we kinderen kennismaken met de werking van het riool (Civiele Techniek), mogen ze een waterraket de lucht in schieten (Pabo), laten studenten van IPO (Ind. Product Ontwerpen)  ze een klein product ontwerpen, en mogen ze hun eigen minicomputertje maken (ICA = Informatie en Communicatie Academie).
En dit is nog niet eens alles: Autotechniek laat het prautotype 3 zien en organiseert de opleiding ESE (Embedded Systems Engineering) scratch-workshops. Het is per slot van rekening wereld scratchdag aanstaande zaterdag.  
Kinderen die slagen voor onze wetenschapskwis verdienen een slimme attentie."
Kijk bij het weblogbericht naar de andere relevante berichten, waaronder foto’s, flyers en info over de Scrath Day.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This