Foto-impressie van voorgaande Techniekdagen

Leuk! Ik kreeg deze foto’s toegestuurd van Gerreke de Weijer van VNO-NCW Midden van vorige Techniekdagen. Zij organiseren immers deze Techniekdagen. Altijd leuk om even een impressie te krijgen van zo’n dag. Zie eens hoe die kids zich uitleven! Is Techniek nu leuk of niet? 😉

 plaatje_bij_nieuws_achterhoekMiddelpunt2-Techniekdag_Dchem scholieren_metaal7 techniekdag_08_052 techniekdag_08_056 techniekdag_08_066a techniekdag_08_073 techniekdag_08_083
 

De foto’s staan ook online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Justine

    Hi Hans,
    Leuk die foto’s. Geweldig om te zien hoe die kids zich heel geconcentreerd uitleven in de techniek.
    groetjes Justine

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This