Fotoblog: Hermann Scheer in HAN Creative Masterclass

Vanochtend had een select gezelschap de eer en het genoegen om een Masterclass bij te wonen van en met Hermann Scheer.
De aftrap werd gedaan door kiEMT waarin ingegaan werd op wat kiEMT doet en op de regio. Daarna gaf Hermann Scheer zien visie op een duurzame regio, waarna de deelnemers in groepen hun lijnen uitzetten voor een duurzame regio. Op het eind konden de groepen hun zienswijze delen met Hermann Scheer.
Hieronder een sfeerreportage met foto’s. Later komen er nog enkele video’s en een podcast van de presentaties. Als het lukt wil ik nl. de intergrale Masterclass van 1 uur online zetten in de vorm van audio en video.


Naar de foto’s online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This