Select Page

Fotoblog: Hermann Scheer in HAN Creative Masterclass

Vanochtend had een select gezelschap de eer en het genoegen om een Masterclass bij te wonen van en met Hermann Scheer.
De aftrap werd gedaan door kiEMT waarin ingegaan werd op wat kiEMT doet en op de regio. Daarna gaf Hermann Scheer zien visie op een duurzame regio, waarna de deelnemers in groepen hun lijnen uitzetten voor een duurzame regio. Op het eind konden de groepen hun zienswijze delen met Hermann Scheer.
Hieronder een sfeerreportage met foto’s. Later komen er nog enkele video’s en een podcast van de presentaties. Als het lukt wil ik nl. de intergrale Masterclass van 1 uur online zetten in de vorm van audio en video.


Naar de foto’s online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This