Select Page

Fotoblog: chromatografie les van HAN HLO in Venray

De video blogde ik al eerder. Daarop zie de leerlingen van het Raayland College in Venray aan de slag met chromatografie. Een gastles verzorgt door Wim Staal van HAN Life Sciences. Hieronder tref je de foto’s aan.Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. ella hueting

  Hi wim,
  Met belangstelling heb ik naar de video, de foto’s en de uitleg gekeken. Het allerleukste vind ik de interesse die de leerlingen hebben bij deze proef. Zo zie je maar weer, als leerlingen gemotiveerd zijn dan kunnen ze een heleboel.
  Weet jij of het rijdend lab ook wordt ingezet in ons traject Sprint-Up, waarbij we VO scholen ondersteunen met lessen en praktica?
  Groet,
  Ella

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This