Select Page

Fotoblog: betonlab HAN Civiele Techniek: duurzamere beton

Vandaag ging ik een kijkje nemen bij studenten Civiele Techniek van de HAN. Zij waren in het betonlab aan de slag met het maken van beton. Interessant om eens te kijken dus. Een van de opdrachten was om duurzame(re) beton te maken. De studenten werden daarvoor uitgedaagd onderzoek te doen en zaken uit te testen. Zo zag ik dat er stukken autoband bij de beton gingen, allerlei restmaterialen en glasvezeldoek. Daarvan werden dan monsters gemaakt die over enkele weken aan allerlei tests bloot worden gesteld. Want studenten dienen natuurlijk te onderzoeken of het beton sterk genoeg is e.d.
Hieronder de fotset. De video komt in een volgend bericht.


Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This