Select Page

Fotoblog: betonlab HAN Civiele Techniek: duurzamere beton

Vandaag ging ik een kijkje nemen bij studenten Civiele Techniek van de HAN. Zij waren in het betonlab aan de slag met het maken van beton. Interessant om eens te kijken dus. Een van de opdrachten was om duurzame(re) beton te maken. De studenten werden daarvoor uitgedaagd onderzoek te doen en zaken uit te testen. Zo zag ik dat er stukken autoband bij de beton gingen, allerlei restmaterialen en glasvezeldoek. Daarvan werden dan monsters gemaakt die over enkele weken aan allerlei tests bloot worden gesteld. Want studenten dienen natuurlijk te onderzoeken of het beton sterk genoeg is e.d.
Hieronder de fotset. De video komt in een volgend bericht.


Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This