Select Page

Beta 1 Op 1 presenteert 3 juni Techniekdag bij HAN Techniek

Beta 1 op 1 organiseert bij de faculteit Techniek van de HAN 3 juni de Techniekdag speciaal voor Havo-leerlingen. Op die dag kunnen de leerlingen kennis maken met Techniek, de HAN en studenten van de HAN. Aan het programma te zien dat je hieronder vindt, wordt dat een interessante dag. Ik ga er natuurlijk een kijkje nemen en er verslag van doen middels foto’s en een video-impressie.


Beta 1 Op 1 Presenteert Techniekdag Beta 1 Op 1 Presenteert Techniekdag Hans Mestrum Op deze dag laat HAN Techniek je zien hoe leuk en uitdagend techniek is en wat je er later allemaal mee kan. Je kunt praten met studenten van alle techniekopleidingen en je doet mee aan een workshop naar keuze.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This