Videoblog: Rijkschroeff & de Bruin van HAN IPO

Videoblog: Rijkschroeff & de Bruin van HAN IPO

Rijkschroeff & de Bruin Product Design and Development. Mooie naam vind ik dat. Deze 2 studenten HAN Industrieel Product Ontwerpen vertellen vol trots in onderstaande video over hun nieuwe bedrijf en de concepten die ze ontwikkelen, onder gaan brengen in andere bedrijfjes of door willen verkopen. Veel concepten passen in de duurzaamheidsgedachte, zoals de terrasverwarming. Net een dag voordat deze video werd opgenomen hadden ze het geldbedrag dat ze hadden gewonnen voor doorontwikkeling van het concept op hun bankrekening gestort gekregen, zodat ze nu echt aan de slag kunnen als jonge ondernemers. Hun tassen van Gelderland Onderneemt! past daar natuurlijk mooi bij.
Mooi wanneer jonge mensen zo gedreven zijn en vol passie in iets geloven. Ze kwamen bij mij behalve heel sympathiek ook betrouwbaar over en ik proefde ondernemerszin, visie en durf. Ja, deze knapen komen er wel.Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This