Select Page

Videoblog: Nieuwbouw HAN Engineering

Videoblog: Nieuwbouw HAN Engineering

Ik liep rond in de nieuwbouw van Engineering van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen tijdens de Open Avond van 22 april 2009. Beetje stiekum maar toch. Mooie vormen, mooie kleuren, mooi licht.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Ella Hueting

  Leuk dat je er al even bent gaan filmen, Hans. Ik vind het echt een prachtig gebouw. Beneden is het helemaal open. Ook de practicumruimtes. Vanaf de ‘catwalk’ kan je boven op al die practicumruimten kijken. Op 2 september wordt het gebouw geopend. Tegelijk met de opening van het HAN-gebouw.
  Ella

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @ella ja ik vind het ook erg mooi en licht overal. Je kunt overal waar je staat naar buiten kijken, dwars door het gebouw heen. Is er ook iets bekend over duurzame aspecten/bouwtechnieken in dit gebouw? Er is daarover een vraag gesteld op Arnhem Direct.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This