Select Page

Videoblog: Koos en Matthijs ontwerpen chalets (2)

Videoblog: Koos en Matthijs ontwerpen chalets (2)

In deel 1 hoorden we de HAN Bouwkunde studenten Koos en Matthijs zelf aan het woord. In deze videoblog doet de eigenaar van het recreatiepark uit de doeken wat zijn probleem is en zijn droom. Ook legt hij uit hoe hij met duurzaamheid om gaat.
Verder horen we enkele bewoners van het eerste uur van deze camping aan het woord over hoog water.Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. René Wouters

    De problemen zijn heel helder door de campingeigenaar verteld en nog eens extra onderstreept door een bewoner. Ik kan me voorstellen, dat men voor het probleem van de wateroverlast een duurzame oplossing wil vinden en wat heerlijk, dat onze Matthijs en Koos daar een belangrijke rol in kunnen/gaan spelen. Wat een geweldige uitdaging!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This