Videoblog: Koos en Matthijs ontwerpen chalets (2)

Videoblog: Koos en Matthijs ontwerpen chalets (2)

In deel 1 hoorden we de HAN Bouwkunde studenten Koos en Matthijs zelf aan het woord. In deze videoblog doet de eigenaar van het recreatiepark uit de doeken wat zijn probleem is en zijn droom. Ook legt hij uit hoe hij met duurzaamheid om gaat.
Verder horen we enkele bewoners van het eerste uur van deze camping aan het woord over hoog water.Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. René Wouters

    De problemen zijn heel helder door de campingeigenaar verteld en nog eens extra onderstreept door een bewoner. Ik kan me voorstellen, dat men voor het probleem van de wateroverlast een duurzame oplossing wil vinden en wat heerlijk, dat onze Matthijs en Koos daar een belangrijke rol in kunnen/gaan spelen. Wat een geweldige uitdaging!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This