Videoblog: Koos en Matthijs ontwerpen chalets (3)

Videoblog: Koos en Matthijs ontwerpen chalets (3)

 plaatsingsmodule 1 plaatsingsmodule 2 plattegrond4 plattegrond1 In deze 3e en laatste videoblog zien we de ontwerpen van Koos en Matthijs, laten ze de 3D-tekeningen zien en de plattegrond van de camping. Al eerder hoorden we de eigenaar en bewoners van de camping in deel 2 en maakten we een rondrit over de camping en vertelden ze over hun afstudeerproject in deel 1.
De foto’s blogde ik ook al eerder.Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. René Wouters

  Nou, dat was een heel verhaal. Op mijn reizen ben ik in landen als o.a. Maleisië en Thailand, maar ook in de USA, deze problemen vaak tegengekomen en de individuele oplossingen weken sterk van elkaar af, mede bepaald door de financiële mogelijkheden van de eigenaar.
  Ik vind, dat jullie een prachtige aanzet hebben gegeven voor een duurzame oplossing en weet wel zeker, dat de campingeigenaar jullie dankbaar zal zijn voor de hulp!
  Hoe anders was het in mijn HTS opleiding: wij mochten een fictieve fabriekshal ontwerpen, bestaande uit een staalconstructie….maar echt gebouwd zou die nooit worden. Is het niet geweldig dat onze studenten in de gelegenheid zijn een “echt” probleem op te lossen … en daar na uitvoering trots op kunnen zijn?

  Antwoord
 2. Beach Chalet

  Beste Hans,
  Via deze weg willen wij je nogmaals hartelijk danken voor de opnames die jij bij ons gemaakt heb! Ze zien er leuk en positief uit! Het is wel wat meer geworden als dat we eigenlijk verwacht hadden! Er licht nu wel een compleet verhaal. De opsplitsing van de video´s is ook goed gedaan en we zijn er van overtuigd dat degenen die deze beelden bekijkt weet waar wij mee bezig zijn! En dat is de bedoeling van de opnames! Dus het is geslaagd, echt super! HANS BEDANKT!!!
  Met vriendelijke groet,
  Koos & Matthijs
  Innovatieproject Beach Chalet
  Lutenkampstraat 2
  6629 KS Appeltern

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This