Select Page

Videoblog: Dig-e-vent 2009

Videoblog: Dig-e-vent 2009

screenhunter01 Apr. 08 23.18 Prachtige dag was het in de gangen, lokalen en aula van de faculteit Techniek en Informatica Communicatie Academie. Het was nl. de dag van Dig-e-vent 2009. Een gamezone in de aula en een heuse laserdansvloer, overal standjes met games ontwikkeld met scratch van deelnemers aan de Creative Challenge , diverse workshops en overal muziek en experimenterende studenten. Zo’n sfeer zou je altijd wel willen hebben. Spelend leren of lerend spelen, zeg het maar.
De foto’s van @denkbeeldhouwer staan hier en de foto’s van mij hier. Hieronder een video-impressie. Tja en de muziek is natuurlijk aangepast aan de doelgroep 😉 Dus zet je boxen maar open (of dicht natuurlijk).


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This