Select Page

Video: HAN SMILE project – interview met projectleider Rob van Beek

Video: HAN SMILE project – interview met projectleider Rob van Beek

Het HAN SMILE project is een project van HAN Automotive waarin diverse projecten op het gebied van duurzaamheid bij elkaar komen. In september start er een speciale SMILE-klas bij de HTS Autotechniek. Daarbij wordt niet alleen gemikt op de technische studenten die autotechniek interessant vinden, maar ook op de geinteresseerde generalisten.
Goed om eens te horen van de projectleider van SMILE, Rob van Beek, hoe het concept in elkaar zit, wat het met duurzaamheid te maken heeft en welke studenten er voor in aanmerking komen.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Rob van Beek

    Fijn zo’n positieve twitterreactie!
    Ik heb het aan het thuisfront laten zien en ze waren tot aan het eind aandachtig; kwam goed over en de boodschap was ook duidelijk.
    mooi zo!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This