Select Page

Fotoblog: HAN BioCentre cursus GMP voor bloedbanken

Vandaag mocht ik meekijken bij de eerste van de twee laboratoriumdagen van de cursus Goede Manieren van Produceren voor Bloedbanken (gmpb). Door middel van proefjes werden kweekjes van bacteriën gemaakt. Donderdag zal aangetoond worden wat de effecten zijn van elkaar een hand geven, handen wassen, ontsmetten etc.
Het was een hele bedrijvigheid en hieronder tref je een folder aan met meer informatie en de fotoset. De video komt later. En donderdag ga ik natuurlijk ook weer terug om te zien wat dan de resultaten zijn.


Naar de fotoset.
Goede Manieren van Produceren voor Bloedbanken Goede Manieren van Produceren voor Bloedbanken Hans Mestrum Leaflet van GMPB cursus van HAN Life Science.


<="<" />

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This