Select Page

Videoblog: voortgang innoleertraject Frits Hendrickx

Ik was weer even te gast bij voestalpine Polynorm in Bunschoten waar Frits Hendrickx, student HTS Autotechniek een innoleertraject doet. Ofwel stage en afstuderen in een. Maar dan wel met een echte opdracht vanuit het bedrijf. De opdracht is dus leidend en Frits is als werknemer in dienst bij het bedrijf om een resultaat te boeken. In zijn geval gaat het om een aanzienlijke besparing op de onderhoudscontracten realiseren en een model maken zodat het proces dusdanig geborgd wordt dat de besparingen in de toekomst ook behouden blijven en de werkwijze met betrekking tot onderhoudscontracten geoptimaliseerd is.
Ik sprak Frits en zijn leidinggevende Jelte Visser over hoe het nu gaat. In deze video krijg je dus een aardig beeld van zo´n innoleerproject.
Al eerder hoorden we Frits aan het woord en blogde ik over innoleren.


Innoleren Frits Hendrickx: de voortgang from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Frits Hendrickx

  Hallo Hans,
  Leuk om m’n project zo terug te kunnen zien. Het innoleren is zeker aan te raden voor personen die het idee hebben een langere tijd uit te willen trekken voor een zelfstandige en verantwoordelijke opdracht.
  De voestalpine Polynorm fabriek in Bunschoten is echt een unieke locatie in Nederland, daarom ben ik mijn begeleider ook dankbaar dat ik deze opdracht hier mag uitvoeren. Laten we snel weer een vervolg afspraak maken om mijn activiteiten bij voestalpine te volgen.
  Vriendelijke groeten,
  Frits Hendrickx

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This