Select Page

Videoblog: voortgang innoleertraject Frits Hendrickx

Ik was weer even te gast bij voestalpine Polynorm in Bunschoten waar Frits Hendrickx, student HTS Autotechniek een innoleertraject doet. Ofwel stage en afstuderen in een. Maar dan wel met een echte opdracht vanuit het bedrijf. De opdracht is dus leidend en Frits is als werknemer in dienst bij het bedrijf om een resultaat te boeken. In zijn geval gaat het om een aanzienlijke besparing op de onderhoudscontracten realiseren en een model maken zodat het proces dusdanig geborgd wordt dat de besparingen in de toekomst ook behouden blijven en de werkwijze met betrekking tot onderhoudscontracten geoptimaliseerd is.
Ik sprak Frits en zijn leidinggevende Jelte Visser over hoe het nu gaat. In deze video krijg je dus een aardig beeld van zo´n innoleerproject.
Al eerder hoorden we Frits aan het woord en blogde ik over innoleren.


Innoleren Frits Hendrickx: de voortgang from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Frits Hendrickx

  Hallo Hans,
  Leuk om m’n project zo terug te kunnen zien. Het innoleren is zeker aan te raden voor personen die het idee hebben een langere tijd uit te willen trekken voor een zelfstandige en verantwoordelijke opdracht.
  De voestalpine Polynorm fabriek in Bunschoten is echt een unieke locatie in Nederland, daarom ben ik mijn begeleider ook dankbaar dat ik deze opdracht hier mag uitvoeren. Laten we snel weer een vervolg afspraak maken om mijn activiteiten bij voestalpine te volgen.
  Vriendelijke groeten,
  Frits Hendrickx

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This