Videoblog: students2business met hun squeezer

Videoblog: students2business met hun squeezer

Logo S2B

Ik lees in de documentatie van deze HAN Student Company het volgende: "Students 2 Business is opgericht door een zestal studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, van de opleiding Technische Bedrijfskunde. De taken binnen Students 2 Business zijn verdeeld op basis van persoonlijke kwaliteiten en interesses, iedere student heeft een hoofdfunctie en een ondersteunende functie. De onderneming is opgezet in het kader van een project, de mini-onderneming. De mini-onderneming moet zich een jaar staande zien te houden op de Nederlandse markt. Studenten krijgen op deze manier de kans om zich tot echte ondernemers te ontwikkelen.
Uit een marktonderzoek is gebleken dat ruim 90% van de mensen er moeite mee heeft om alles uit hun tube te knijpen. Tubes worden weggegooid terwijl er nog wat in zit. Maar daar kan nu verandering in komen, met de Squeezer kan al gauw 10% meer uit de tube worden gehaald. De Squeezer is een klein kunststof product dat door middel van een zuignap op iedere gewenste plek kan worden opgehangen. De werking van het product is heel simpel, allereerst steekt u de achterzijde van de tube in de gleuf van de Squeezer. Vervolgens draai u de tube op in de Squeezer door middel van een wieltje, aan de zijkant van het product. De tube wordt geheel benut."

Hieronder vertellen ze hun verhaal over de Squeezer, hun bedrijf en hun reis naar de Internationale Trade Fair (pdf) in Noorwegen als afgevaardigde van Nederland. Hun motto: "Students2Business haalt alles eruit wat er in zit!"


Bekijk video op YouTube

De video is ook in Vimeo te bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This