Select Page

Videoblog: stage HAN studenten Idris en Boudewijn in Zuid-Afrika

Videoblog: stage HAN studenten Idris en Boudewijn in Zuid-Afrika

zuid afrikaPersoonlijke ontwikkeling
Wow, wat een ervaring moeten Idris en Boudewijn, studenten HAN Elektrotechniek, toch gehad hebben tijdens hun stage in Zuid-Afrika in Theewaterskloof. Prachtig dat ze die kans gecreeërd hebben en benut. Want zoiets neem je hen nooit meer af en leverde een wezenlijke bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Dankbaarheid
Je merkte dat deze ervaringen hen geraakt heeft en ze er veel wijzer van zijn geworden. Misschien zelfs wel andere mensen. Ik vond het typerend, dat deze toch technische jongens, er met warmte en dankbaarheid op terugkijken. En wat te denken van het slot, waarin Boudewijn vooral indrukwekkend vond dat mensen zo dankbaar waren. Dat ze er echt iets achter hebben kunnen laten.

Rijper en wijzer
Ik vond het heel bijzonder te merken dat deze jonge mensen er rijper van zijn geworden. Eigenlijk gun je elke student een dergelijke ervaring (voor het leven).

Foto’s van Boudewijn en interview van Idris
Boudewijn heeft trouwens werkelijk schitterende foto’s gemaakt van zijn reis, waarvan hij me de link nog even doorstuurde.
En prachtig dat Idris na afloop nog even terug kwam om zijn Hyves pagina te laten zien met foto’s en daarna zelfs bij Rob Dankers die in India is geweest een interview afnam en mijn taak overnam 😉 Die video volgt in een volgende blogposting.Bekijk video op YouTube

De video is ook te bekijken in nog betere kwaliteit in Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. René Wouters

    Eigenlijk kan ik hier herhalen wat ik eerder schreef:
    “Wat geniet ik van deze reportages! Wat een mogelijkheden hebben onze studenten van vandaag om de wereld in te gaan, kennis te nemen van andere culturen en daar hun voordeel mee te doen! ‘t Is misschien “not done” om over “vroeger” te spreken maar wat zou ik blij geweest zijn met dergelijke kansen! En daarom, als je zo’n kans krijgt: pak het met beide handen…je zult er geen spijt van hebben/krijgen.”
    Er een persoonlijk verschil. Ik “ken” India redelijk goed maar Zuid-Afrika staat nog op m’n verlanglijstje…dus Idris en Boudewijn hebben daar al een voorsprong genomen 😉 Goed gedaan, jongens!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This